VERSENYFELHÍVÁS

Tata Város Önkormányzata az idén Franciaországról és francia testvérvárosunkról, Dammarie-lès-Lys-ről hirdeti meg hagyományos testvérvárosi vetélkedőjét a tatai középiskolások számára.

A vetélkedő résztvevői 3 fős csapatok.

A vetélkedőn való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz meg kell adni a csapat nevét és egy e-mail címet. Ezen adatok beküldése után a rendszer automatikus válaszüzenetet küld a megadott e-mail címre. Az ebben az üzenetben szereplő linkre rákattintva véglegesíthető a csapat regisztrációja.

Egy diák csak egy csapatban versenyezhet!

A vetélkedő az interneten található kérdések online megválaszolásából áll.

A válaszokat tetszőleges időpontokban és sorrendben, tehát részletekben is, 2016. június 5-én, vasárnap 20 óráig lehet online beküldeni. Ez az adott kérdéshez tartozó „beküldés” gombra való kattintással történik. Egy adott kérdésre egy adott csapat csak egy alkalommal adhat választ, tehát a már elküldött válaszok nem módosíthatók!

Az online versenyben a csapatok választott csapatnevükkel szerepelnek. A csapat tagjainak nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát és iskolájának nevét tartalmazó adatlapot külön, lezárt borítékban kell a városháza portájára beadni, Osgyáni Zsuzsanna nevére, legkésőbb 2016. június 6-án, hétfőn reggel 8 óráig. A borítékon fel kell tüntetni a csapat nevét. A vetélkedőben csak azoknak a csapatoknak a teljesítményét értékeljük, amelyeknek az adatlapja a fentiek szerint időben megérkezik a városházára!

Az adatlap letölthető itt: Vetélkedő adatlap

Lehetőség van az utolsó, 51. feladat megoldásának CD-n történő beküldésére is. Amennyiben ezt a megoldást választja a csapat, a CD-t külön lezárt borítékban kérjük beadni szintén 2016. június 6-án, hétfőn reggel 8 óráig a városháza portájára, és az online felületen az 51. kérdésnél a "A videó file-t CD-n adom le" opciót kérjük kipipálni. Mind a CD-n, mind a CD-t tartalmazó borítékon fel kell tüntetni a csapat nevét!

A csapatok munkájának elbírálását bizottság végzi. A vetélkedő eredményhirdetésére várhatóan június 13-án, hétfőn 14 órakor kerül sor a városháza dísztermében. Az eredményhirdetésre minden résztvevő személyre szóló meghívást kap e-mailben!

Az első helyezett csapat egy franciaországi kiránduláson vesz részt augusztus 6-tól 12-ig. A 2. és 3. helyezett csapat tagjai könyvjutalomban részesülnek.

A vetélkedővel kapcsolatban technikai segítségnyújtás – munkaidőben – az alábbi telefonszámon kapható: 588-699 (Papp Zoltán).

Tata, 2016. május 5.

Michl József
Tata polgármestere

A kérdések az alábbi linken érhetők el!

Kérdések