VERSENYFELHÍVÁS

A válaszok beküldési határideje lejárt!


Tata és a lengyelországi Pińczów város 10 éve kötött hivatalos testvérvárosi kapcsolatot. Ebből az alkalomból Tata Város Önkormányzata az idén Lengyelországról és Pińczówról hirdeti meg hagyományos testvérvárosi vetélkedőjét a tatai középiskolások számára.

A vetélkedő résztvevői 3 fős csapatok.

A vetélkedőn való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz meg kell adni a csapat nevét és egy e-mail címet. Ezen adatok beküldése után a rendszer automatikus válaszüzenetet küld a megadott e-mail címre. Az ebben az üzenetben szereplő linkre rákattintva véglegesíthető a csapat regisztrációja.

Egy diák csak egy csapatban versenyezhet!

A vetélkedő az interneten található kérdések online megválaszolásából áll.

A válaszokat tetszőleges időpontokban és sorrendben, tehát részletekben is, 2014. június 15-én, vasárnap 20 óráig lehet online beküldeni. Ez az adott kérdéshez tartozó „beküldés” gombra való kattintással történik. Egy adott kérdésre egy adott csapat csak egy alkalommal adhat választ, tehát a már elküldött válaszok nem módosíthatók! (A hosszabb lélegzetű válaszokat célszerű külön dokumentumban elkészíteni és bemásolni a válaszadás helyére.)

Az online versenyben a csapatok választott csapatnevükkel szerepelnek. A csapat tagjainak nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát és iskolájának nevét tartalmazó adatlapot külön, lezárt borítékban kell a városháza portájára beadni, Osgyáni Zsuzsanna nevére, legkésőbb 2014. június 16-án, hétfőn reggel 8 óráig. A borítékon fel kell tüntetni a csapat nevét. A vetélkedőben csak azoknak csapatoknak a teljesítményét értékeljük, amelyeknek az adatlapja a fentiek szerint időben megérkezik a városházára!

Az adatlap letölthető itt: Vetélkedő adatlap

A csapatok munkájának elbírálását bizottság végzi. A vetélkedő eredményhirdetésére várhatóan június 27-én, pénteken kerül sor, a Tata – Pińczów testvérvárosi kapcsolat 10. évfordulójára rendezett ünnepség keretében. Az eredményhirdetésre minden résztvevő személyre szóló meghívást kap e-mailben!

Az első helyezett csapat egy lengyelországi kiránduláson vesz részt. A 2. és 3. helyezett csapat tagjai könyvjutalomban részesülnek.

A vetélkedővel kapcsolatban technikai segítségnyújtás – munkaidőben – az alábbi telefonszámon kapható: 588-615 (Papp Zoltán).

Tata, 2014. május 1.

Robozné Schőnfeld Zsuzsanna

Tata alpolgármestereA kérdések az alábbi linken érhetőek el!
Kérdések